Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 8 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Fonduen met pindakaas? Het kan in deze nieuwe bar in Londen

Pindakaas-fans opgelet! In Londen opent binnenkort een échte pindakaas fondue bar. Op 24 en 25 november staat het er vol met fonduestelletjes gevuld met pindakaas, waar je fruit en zoetigheden in kunt dippen.

All you can eat

Waar zouden we zijn zonder pindakaas? We smeren het op onze boterhammen, maken er pindasaus mee en hemelse baksels. Maar fonduen met pindakaas, die hadden we nog niet bedacht. En toch: binnenkort opent in Londen de eerste pindakaas fondue bar.

Het belooft een knusse boel te worden in de pindakaas fondue bar. Een ticket dat je toegang verleent, kost omgerekend ongeveer € 5,50 euro. Daarvoor mag je twee uur lang naar hartelust fonduen (all you can eat dus!). Er zijn zowel zoete als hartige fondues, met pindakaas en chocolade-pindakaas bijvoorbeeld.

pindakaas fondue bar
Bron: Whole Earth

Pindakaas fondue bar

De pindakaas fondue bar is het initiatief van Whole Earth: een merk dat verschillende soorten pindakaas en notenboter maakt. De bar opent binnenkort in Londen, in de wijk Shoreditch. Het is een pop-up: je kunt slechts twee dagen lang komen fonduen met pindakaas. Daarna doekt de bar weer op.

De bar is op 24 en 25 november geopend aan Hackney Road 25-27 in Londen. Reserveren kan hier.

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Fonduen met pindakaas? Het kan in deze nieuwe bar in Londen
Sluiten