Redactie
Redactie Inspiratie 21 mrt 2013
Leestijd: 1 minuut

**Noma present op nieuw foodfestival ‘The Lab’ in Londen

Toen we vorig jaar te horen kregen dat tijdens de Olympische Spelen **Noma een pop-up restaurant in Londen zou openen, waren we al door het dolle heen. Dit jaar gaan de organisatoren van de Taste festivals (van onder andere ons eigen Taste of Amsterdam) een stapje verder. Zo organiseren ze ‘The Lab’, een gloednieuw culinair evenement in Londen, waar alleen de beste chefs ter wereld hun kunsten komen vertonen. Waaronder Noma’s René Redzepi!

Van 25 tot en met 27 april 2013 kun je genieten van een culinair spektakel met onder andere workshops, theater en proeverijen. Proef de smaken van René Redzepi van restaurant Noma, ervaar de kooktechnieken van chef Alex Atala van restaurant D.O.M. in Sao Paulo of laat je inspireren tijdens de Noma Flavour Test.

Het motto? “Ga de uitdaging aan met jouw mening over eten terwijl je geniet van onverwachte contrasten op het gebied van kleur, temperatuur en textuur. Verwacht het onverwachte.” 

Wij waren al overtuigd toen we alleen al René Redzepi zagen, maar geloof ons: de rest is het ook volledig waardHet hoogtepunt van de avond zal bestaan uit een bijzonder vier-gangen diner, live gekookt op het podium door onder andere Alex Atala en Ashley Palmer Watts, die normaliter de sterren van de hemel kookt onder leiding van Heston Blumenthal.

Het fijne van alles is, dat reserveren nog mogelijk is, en wel vanaf woensdag 27 maart. Klik hier en voor het bedrag van £75,- (omgerekend €88,20) geniet jij van een bijzondere dag, inclusief vier-gangen diner en twee drankjes.

Kijk op de website voor meer informatie en alle verschillende activiteiten. The Lab wordt van 25 tot en met 27 april georganiseerd en zal plaatsvinden op het Tobacco Doc, in het oosten van Londen.

Noma2

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.