Redactie
Redactie Inspiratie 17 jun 2013
Leestijd: 2 minuten

Nieuw: onze stoere kookrubriek Culy’s Kitchen Pirate

Lieve lezers, met veel plezier introduceren we onze nieuwste rubriek: Culy’s Kitchen Pirate. De komende tijd zal professioneel chefkok Ivo Prijs ons elke maand verblijden met een nieuw artikel, volledig in het teken van één stoer thema. Tips, tricks en weetjes komen voorbij, waarna er een week later een bijpassend recept verschijnt zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. 

De thema’s die voorbij zullen komen verschillen van rood vlees tot gerookte vis en van keukens tot gadgets. Allemaal met een rauw en vooral stoer randje, maar wel met oog voor detail. Precies zoals Ivo zelf is, en hoe hij zelf het liefste kookt.

Omdat hij het best iets over zichzelf kan vertellen, geven we vanaf hier het woord graag door aan onze enige echte Kitchen Pirate, Ivo Prijs himself:

“Ik ben Ivo Prijs, de kapitein en drijvende kracht achter Kitchen Pirates.

Ik ben wie ik ben en zo ben ik ook in de keuken; passie! Dichtbij mezelf, ik doe wat ik leuk vind en geniet van het leven! Zien, ruiken, en proeven….want snoepen mag, proeven moét!

Het belangrijkste inzicht heb ik gekregen gedurende mijn bezoeken aan Toscane. Ware passie, koken vanuit je hart, plezier maken in de keuken, eenvoudig, stoer en eerlijk. Deze Toscaanse boodschap geef ik ook mijn gasten mee, of het nou een kookworkshop, een home cooking diner of een catering is; maak plezier, kook en eet vanuit en met je hart…en vooral geniet!

Wat begon in de keuken met mijn moeder, groeide uit in een uiteenlopende culinaire carrière. Het geven van diverse soorten kookworkshops, home cooking, chef in diverse restaurants, online chef van kooklessen, catering maar vooral ‘Culitainer’, dat is wat op mijn visitekaartje staat. Culinair entertainer in hart en nieren met als specialiteit de mediterrane keuken. Ik leef van en voor de gastronomie, praat er graag over en ik deel nog véél liever mijn passie, kennis en kunde met degenen die het horen en vanaf nu ook lézen willen.

Vanaf vandaag ben ik Culy’s Kitchen Pirate en laat ik jullie elke maand kennis maken met een gastronomisch en/of culinair thema. Het zijn met name stoere thema’s voor dito mannen en vrouwen.

Het eerst thema is nog een verrassing maar is typisch iets voor de zomer….. Binnen het thema belicht ik een aantal specifieke elementen. Een week na het beschreven thema volgt er een bijpassend gerecht met recept die jullie zelf kunnen maken. Mijn recepten zijn nooit te ingewikkeld en blijven makkelijk ‘hangen’.

Tussendoor geef ik als Culy’s Kitchen Pirate tips & tricks via de social media.  Indien jullie specifieke vragen hebben over het reilen en zeilen in de keuken, producten etc laat ze achter bij Culy en ik beantwoord ze zo snel mogelijk.

Indien je nu al zin hebt om je op te geven voor een Open Kookworkshop, met een Culy look-and-feel, geef je dan op via www.kitchenpirates.nl en klik op ‘kookworkshop’. 

Met culinaire groet,

Ivo Prijs

Kitchen Pirates”

Ivo

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.