Redactie
Redactie Inspiratie 27 nov 2014
Leestijd: 1 minuut

Newark Airport (nabij New York City) wordt een foodwalhalla

Newark Airport is een vliegveld in de Amerikaanse staat New Jersey, vlakbij Manhattan. Als je al eens een tripje naar New York hebt gemaakt is de kans dus groot dat je er al bent geweest. En vanaf 2016 wordt het een feestje om hier te moeten wachten…

Er zijn namelijk grootse plannen voor het vliegveld. Terminal C – de vertrekhal van United Airlines – wordt namelijk omgetoverd tot een waar foodwalhalla. Er komen 55 nieuwe restaurants onder leiding van een geweldige lijst aan topchefs.

Er komt een high end sushibar, je kunt er straks Aziatische street food halen én er zal een ramen bar komen. En dat is nog maar het begin. We weten straks niet meer wat we moeten kiezen!

Gelukkig kan je alle opties straks gemakkelijk vanaf een iPad bekijken. Er worden namelijk 6000 nieuwe tablets geïnstalleerd waaraan je je bestelling kan plaatsen, met je creditcard kan afrekenen én ondertussen je vluchtgegevens in de gaten kan houden. Ideaal!

De renovatie is al begonnen en de eerste restaurants zullen in de zomer van 2015 worden geopend. In 2016 moet het hele project zijn afgerond. Wij zijn heel benieuwd naar het nieuwe Newark Airport!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.