Redactie
Redactie Gadgets 24 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Met de Eetkalender eet je elke avond gezond, gevarieerd en lekker

Heb jij weleens een tekort aan culinaire inspiratie en ben je altijd op zoek naar lekkere, voedzame en variërende gerechten voor de hele week? Dan is de Eetkalender van Francesca van de blog Francesca Kookt je-van-het voor jou!

Al een paar jaar blogt en kookt Francesca van Berk met veel passie en plezier. Omdat het vinden van nieuwe inspiratie voor een dagelijkse maaltijd niet altijd even makkelijk is (zeker als je een heel gezin moet voeden), riep ze ruim een jaar geleden Francesca’s familie weekmenu in het leven.

Hier vind je elke week inspiratie voor het avondeten, wat ideaal is voor drukke gezinnen aangezien er een complete boodschappenlijst bij zit voor het weekend ervoor.

De Eetkalender

Omdat de weekmenu’s zo’n groot succes zijn, besloot ze dat het tijd werd voor iets nieuws. Samen met collegablogger Wendy van DeedyLicious ontstond het idee voor de Eetkalender. Hierin vind je de bekende weekmenu’s, maar dan in de vorm van handige weekkalenders die je zo in je keuken kunt ophangen.

De recepten zijn allemaal te doen voor een doordeweekse dag en er wordt volop gevarieerd met vegetarische gerechten, vlees, vis en gevogelte. Op de achterkanten staan altijd een boodschappenlijstje voor die week én de bijbehorende recepten per dag.

Tot slot wordt er ook aandacht besteed aan seizoensproducten en vind je bij elke nieuwe maand een overzicht met groenten, fruit en andere producten die in die periode in het seizoen zijn. Daar worden wij héél blij van!

Bestellen!

Op dit moment kun je de kalender al bestellen. Doe je dit voor 16 november, dan krijg je 20% korting én wordt hij in de week voor Sinterklaas opgestuurd. Ideaal dus als cadeautje voor tijdens de feestdagen.

Bestel de Eetkalender nu voor 15,95 in plaats van 19,95 (exclusief verzendkosten) hier

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.