Redactie
Redactie Inspiratie 14 dec 2013
Leestijd: 1 minuut

Poptasi creëert de maduche: de opvolger van de macaron?

In 2012 opende Amsterdam’s enige echte macaronwinkel Poptasi. Nu een jaar later komt Poptasi met een primeur in de patisserie: de opvolger van de macaron! Vandaag presenteren zij… *tromgeroffel*… de maduche!

Een maduche is chocolade, in de vorm van een bonbon of truffel, op een macaron koekje, met een ganache of crèmevulling ertussen. De combinatie van verschillende structuren en smaken maakt de maduche zo bijzonder. Het krokante van de chocolade, de chewy bite van het macaronkoekje en de zachte vullingen, zorgen voor het ultieme mondgevoel.

maduche poptasi
De maduche van Poptasi

Poptasi heeft verschillende smaakcombinaties van de maduche ontworpen. Elke maand wordt er een nieuwe smaak ‘gelanceerd’. Om te beginnen twee smaken speciaal voor de feestdagen: de slagroomtruffel maduche en de Irish Coffee maduche.

Maduche [maa-duu-sj]
Chocolade (bonbon / truffle) op een macaron koekje met een vulling ertussen (ganache of crème).

Aangezien Poptasi finalist was in MINI’s zoektocht naar de Mooiste zaak van Nederland, presenteert Poptasi de maduche in MINI Brand Store aan het Leidseplein  in Amsterdam. De maduche is vanaf dinsdag 17 december officieel verkrijgbaar bij Poptasi Pastry aan de Gerard Doustraat 103 in Amsterdam. Let op: Poptasi is  vanwege de feestdagen gesloten van 25 t/m 27 december 2013 en van 1 t/m 4 januari 2014.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.