Redactie
Redactie Inspiratie 12 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Wij zijn verliefd… op het beeldschone Junto servies van Rosenthal

Met goed servies maak je ons altijd blij. Al helemaal als het servies zo mooi van zichzelf is, dat elk bord sowieso een plaatje wordt om te zien.

Onze nieuwe aanwinst is de Junto-servieslijn (wat letterlijk ‘samen’ betekent) van servieshuis Rosenthal. Een fascinerende servieslijn met een speelse, handgemaakte look, fijn reliëf, organische vormen in een mix van porselein, keramiek en hout. Ontworpen door het Italiaanse TonettiDesign en Mario Padiglione.

beeldschone Junto servies van Rosenthal

Het beeldschone Junto servies van Rosenthal

Junto bestaat uit 46 losse stukken en 3 serviessets die op talloze manieren met elkaar te combineren zijn. De servieslijn beschikbaar in vijf verschillende kleurtinten. De serviesset is beschikbaar in een 16 en 20-delige variant. Ook fijn: al het servies is geschikt voor de vaatwasser!

De collectie combineert matte aardtinten met fijn porselein en asymmetrische vormen wat zorgt voor een verrassend speels effect. De grote en kleine kommen, borden, schalen en kopjes zijn perfect voor het serveren van allerlei gerechten.

Waar te koop?

Voor meer informatie over deze serviescollectie check je de website van Rosenthal. Je kunt bij hen online bestellen, maar er zijn ook meerdere verkooppunten door het land.

  

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.