Joris Bijdendijk vertrekt als chef bij restaurant Bridges

Joris Bijdendijk, die sinds 2012 de scepter zwaait in Bridges, het Michelinster-restaurant van The Grand Amsterdam, vertrekt. Per 1 oktober 2014 gaat Bobby Rust (Den Haag, 1982) aan de slag als Chef de Cuisine van restaurant Bridges.

Bijdendijk zal per 1 november in dienst treden als Executive Chef bij de Vermaat Groep, een toonaangevend bedrijf
in horeca- en retailconcepten. Via deze weg wordt Bijdendijk de chefkok van het nieuwe restaurant in de Philipsvleugel van het Rijksmuseum in Amsterdam. Onlangs ontwikkelde Bijdendijk voor de nieuwe expositie Dining with the Tsars in de Hermitage al een uniek menu.

Bobby Rust

De nieuwe chef, Bobby Rust, is afkomstig van Ron Gastrobar in Amsterdam. Daarvoor deed hij ervaring op bij onder andere Oud Sluis en De Librije.

10697232_10152637859886131_8905277073903242832_o

Ron Blaauw met de nieuwe Chef de Cuisine Bridges, Bobby Rust, en de general manager van het hotel, Remco Groenhuijzen

Meer culinaire artikelen lezen? Like ons op Facebook!