Redactie
Redactie Inspiratie 22 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Zo maakt Jamie Oliver pasta carbonara (uiteraard zonder room)

Jamie Oliver leerde koken van Gennaro Contaldo, en van deze Italiaanse chef leerde hij ook pasta carbonara maken.

Room in de pasta carbonara? Echt niet. De romige substantie creëer je vanzelf door de combinatie van eieren, hete pasta, wat van het zetmeelrijke pastawater, het vet van het spek én de kaas.

Geen room nodig, want zo maakt Jamie Oliver pasta carbonara op z’n allerbest. Check de video hierboven maar!

Mijn favoriete snelle #pasta blijft toch wel carbonara. En die maak je niet romig met room, maar met wat pastawater! En uiteraard eidooiers en Parmezaan ?

450 Likes, 19 Comments – Monique van Loon ? (@moniquevanloon) on Instagram: “Mijn favoriete snelle #pasta blijft toch wel carbonara. En die maak je niet romig met room, maar…”

De recepten, kookboeken en tips van Jamie Oliver op een rijtje? Check onze ultieme Jamie Oliver guide!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.