Redactie
Redactie Inspiratie 25 jul 2012
Leestijd: 1 minuut

Jamie Oliver gaat cateren op Lowlands

Goed nieuws voor Lowlands-gangers dit jaar. Jamie Oliver’s Amsterdamse restaurant Fifteen gaat namelijk cateren op het populaire festival in augustus.

“We hebben een samenwerking met Fifteen die een Noord-Afrikaanse Maghreb-keuken gaat verzorgen op het Planet-terrein”, aldus Hans Kuipers vant FAB (Food And Beverage), onderdeel van de organisator en supplier van Lowlands. We hopen natuurlijk dat Jamie ook even komt genieten van het muziekfestival, maar kleine kans…

Press & VIP area

De maaltijden in de press & VIP area verandert niet; vaste cateraar André Amaro zal daar weer staan. Was de ‘tent’ vorig jaar nog een kerkje, dit jaar wordt het “‘The Barn’, een soort schuur, maar dan wel een grote schuur.” Hier worden artiesten, pers en genodigden ontvangen.

Gluten-, lactose- en notenvrij

Ander goed nieuws: de Amsterdamse cateraar Zoë Verloop van De Laurier zal een stand krijgen met gluten-, lactose- en notenvrij eten en drinken. De Laurier deed eerder al artiestencatering, maar deze kraam wordt voor iedereen toegankelijk. Wat kunnen we er verwachten? “Gerechten met polenta en bijvoorbeeld haverbrood. Er zijn steeds meer mensen met allergieën, maar ook zij die daar geen last van hebben laten ons, via onder meer mailtjes, weten hierop prijs te stellen.”

IMG_1212Oxfam Novib - Lowlands 2011

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.