Redactie
Redactie Culinair nieuws 1 okt 2013
Leestijd: 1 minuut

Italiaans pop-up restaurant ‘Solo Venerdi’ opent in People’s Place in Amsterdam

Van oktober tot en met december opent er in het Amsterdamse People’s Place een tijdelijk Italiaanse restaurant: Solo Venerdi. Hier zal, drie maanden lang, een wekelijks terugkerend diner op vrijdagavond worden gehouden.

Onder de leiding van chefkok Otto Nout, die eerder werkte bij Le Garage, Incanto en Pianeta Terra, maakt de culinaire fijnproever kennis met zijn bijzondere gerechten uit verschillende delen van Italië. Denk aan: terrine van gevogelte met compote van kweepeer en balsamico stroop, rotolo van kabeljauw in spinazie met truffel en pistache, en tongschar van de grill met puree van knolselderij, wilde Italiaanse spinazie en jus van witte balsamico.

1185867_515246028557369_1547938856_n

Van oktober t/m december 2013 kunnen 80 tot 100 gasten wekelijks op vrijdag in de bijzondere locatie aanschuiven. De setting met lage tafels, een open keuken en de beste cocktails, wijnen en zelfgemaakte limoncello ademt de kenmerkende ontspannen sfeer van het land.

De openingsavond is aanstaande vrijdag 4 oktober. Daarna is het restaurant elke vrijdagavond geopend voor gasten. Reserveren is telefonisch alleen mogelijk op vrijdag vanaf 15.00u (+31) 20 7098313 of per mail: [email protected].

People’s Place
Stadhouderskade 5, Amsterdam

Schermafbeelding2013-09-19om10.27.09.102737

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.