Redactie
Redactie Culinair nieuws 29 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Hoera: twee nieuwe Tony’s Chocolonely smaken in het vaste assortiment

De Tony’s Chocolonely line-up krijgt er twee vaste leden bij. In het jaar dat Tony’s tien jaar bestaat worden er niet één, maar twee van de drie Limited Editions in het vaste assortiment opgenomen!

Vanaf nu voor altijd in de collectie: melk popcorn discodip en puur amandel zeezout. Deze twee favorieten uit 2015 hebben een knappe nieuwe verpakking gekregen en liggen vanaf volgende week in de winkel. Dat is best lekker nieuws, toch?

Melk popcorn discodip

Melk popcorn discodip was de meest populaire Limited Edition chocoladereep van 2015, en dan mag je blijven. Chocofans kunnen ieder jaar stemmen welke van de drie Limiteds ze ‘t lekkerst vinden en die neemt Tony’s dan op in het vaste assortiment.

De nieuwe reep wordt een Exclusive. Dat betekent dat ie te koop is bij onder andere Marqt, de Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR en nog een berg andere kleine kado- en delicatessenwinkels. Tony’s maakt voor hen een apart assortiment, omdat ze niet vergeten zijn dat die winkels de allereerste waren van wie ze een kans kregen.

Puur amandel zeezout

De combinatie zoet en zout is ontzettend populair. Tony’s kreeg reuzeveel complimenten van chocofans over de puur amandel zeezout uit de Limiteds 2015, en ook veel vragen van winkels of ‘ie niet in het vaste assortiment kon. Maar natuurlijk! Zo word je dus als Limited op democratische wijze een Classic.

Het Classics assortiment kun je vinden in alle grote winkels en supermarkten in Nederland, en natuurlijk in Tony’s webshop. . En in Portland, in de Verenigde Staten, kun je ‘m ook kopen. Hier was deze smaak zelfs één van de eerste Tony’s repen. Tony’s is daar nog maar net begonnen, maar bij de Portlanders is de reep al een grote hit.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.