Redactie
Redactie Inspiratie 3 dec 2013
Leestijd: 1 minuut

Hemel op aarde: Nutella-bar opent haar deuren in Amerika

Terwijl wij allemaal braaf aan de zelf samengestelde salades knabbelen en zelfgemaakte granola’s de ontbijttafel veroveren, kunnen Nutella-liefhebbers in Amerika hun geluk niet op. In Chicago opende namelijk gisteren een vestiging van Eataly (een keten met Italiaanse delicatessen), met daarin een heuse Nutella-bar!

In het enorme filiaal in Chicago, met een oppervlakte van maar liefst 19.000 vierkante meter, zijn onder andere acht restaurants gevestigd én een Nutella-bar. Hier kunnen gasten genieten van alles wat met de hazelnoodpasta te maken heeft zoals bijvoorbeeld crêpes, toast en zelfs cannoli.

Eataly is een Italiaans concept en verkoopt verschillende soorten Italiaanse delicatessen zoals pasta’s, chocolade, vleeswaren, wijn, verse truffel en nog veel meer. Daarbij hebben ze in de meeste vestigingen restaurants gevestigd waar men gelijk kan genieten van de Italiaanse lekkernijen.

Momenteel is de vestiging in Chicago de enige met een Nutella-bar. Of Eataly in de toekomst ook winkels zal openen in Nederland is nog niet bekend, maar zodra we meer weten laten we je het weten.

Eataly Chicago
43 East Ohio Street

Bron: Eater

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.