Redactie
Redactie Boodschappen 27 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Heerlijke Italiaanse producten bij de fijne (web)winkel K’OOK!

K’OOK! is de heerlijke winkel van Karen & Anne, zowel offline (in Wormerveer) als online via www.k-ook.nl. De dames verkopen heerlijke producten, vaak van merken die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Leuk!

We lichten graag twee mooie Italiaanse producten uit: de Filoteo pasta én de olijfolie van Frantoio Muraglia. Beide merken importeren Karen en Anne zelf vanuit Italië, zij zijn de enige die deze merken verkopen in ons land.

Pasta

De pasta is gemaakt naar een authentiek recept en is gebaseerd op eieren (30%) en durum semolina tarwe. De pasta is er in 10 verschillende soorten: 5 blanke pasta en 5 met smaken. Deze laatste zijn niet op smaak gebracht door aromo’s maar door echte stukjes truffel, of citroen, tomaat, basilicum of knoflook/peterselie. Mmm! De pasta is hier online te koop.

Filotea - eierpasta - pappardelle - authentiek - 250 gram - lekker

Olijfolie

De olijfolie van Frantoio Muraglia is een extra vierge olijfolie. De smaak is fruitig met een licht pepertje op het eind. De olijfolie heeft onlangs in Italië de “Oscar dell’Olio” prijs gewonnen. De olijfolie is verpakt in prachtige flessen van terra cotta of glas in verschillende kleuren. Een eyecatcher op je aanrecht, dus. De flessen werden eerder al verkocht bij het hippe Dean & Deluca, Galeries Lafayette en La Rinascente in Milaan en nu dan ook in Nederland! De olijfolie is hier online te koop.

minimal seriecoolors pink flambe

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.