Redactie
Redactie Gadgets 13 feb 2013
Leestijd: 1 minuut

Gordon Ramsay deelt ultieme geheimen van de chef

Hij is al jaren een van de bekendste chefs ter wereld: mister Gordon Ramsay. Na het produceren van een flink aantal kookboeken werd het tijd voor een klassiek naslagwerk. Het resultaat is zijn nieuwste boek ‘Het geheim van de chef’ dat, jawel, alle geheimen van de beroemde chefkok onthult.

Met het toepassen van de tips & tricks uit dit boek maak je binnen no time indruk op al je vrienden en familie. Zelfgemaakte open ravioli met gerookte schelvis en asperges, perfecte scones en boekweitblini’s: een eitje met deze – nu al klassieker – binnen handbereik.

Alle culinaire basics die een echte chefkok (en hobbykok) hoort te weten vind je in dit kookboek. Wat te denken van een recept voor heerlijk knapperig bladerdeeg, hét geheim voor het bakken van een perfecte kaasomelet (lijkt makkelijk, komt vrij precies) en een lesje vlees opbinden? De recepten zijn redelijk eenvoudig maar geven al snel een resultaat waar je U tegen zegt.

Het boek is handig ingedeeld in hoofdingrediënten zoals vis, vlees, pasta en rijst, eieren, fruit, bloem en sauzen. Daar worden we blij van. Voorafgaand aan elk hoofdstuk deelt Gordon een leuk persoonlijk verhaal en info over het specifieke ingrediënt. Bij veel recepten geeft Ramsay een secret tip waardoor het gerecht eigenlijk niet meer kan mislukken. Een boek dat zeker niet mag ontbreken in kookboeken collectie.

Het boek kost €14,95 en is o.a. te koop in de boekhandel en op bol.com.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.