Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 8 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

OMG: er is nu een huisparfum waarmee je je huis naar gin (!) laat ruiken

Zeg niet dat we de enigen zijn die weleens verzuchten dat gin zo lekker ruikt (sterker nog: we hebben weleens overwogen om het achter onze oren te deppen). Dat vonden ze gelukkig ook bij het Amsterdamse parfumlabel Adam Odor. Samen met Tanqueray (van die gin waar Amy Winehouse over zingt) lanceren ze nu een huisparfum met de geur van gin.

Gin huisparfum

Adam Odor en Tanqueray bedachten samen een parfum-diffuser met de geur van de iconische London Dry Gin. Het resultaat is een luxe flacon met stokjes die de geur door je woning verspreiden.

De vier belangrijkste botanicals van de gin – jeneverbes, engelwortel, koriander en zoethout – zijn duidelijk te ruiken.

Omg: er is nu gin met de smaak van bitterballen (en hij is nog lekker ook)

Gin huisparfum Tanqueray
Bron: Diageo

Abel Odor x Tanqueray

Moeilijk om daar niet ontzettende trek in een groot cocktailglas met gin-tonic van te krijgen, lijkt ons. Maar dat is ook precies de bedoeling.

Meesterparfumeur Isaac Sinclair wilde namelijk een moderne, verkwikkende geur creëren die levendig en fris is: “Een beetje zoals de eerste slok van een perfect gemixte gin-tonic bij zonsondergang, op een terrasje in de buurt van het bos.”

Is het niet het perfecte cadeau voor jezelf, dan toch wel voor je gin-liefhebbende vrienden, voor met de feestdagen. Voor 200 ml betaal je € 100,-.

Waar te koop?

> De Elevating Room Scent (huisparfum) van Abel Odor x Tanqueray is vanaf nu exclusief verkrijgbaar via DeBijenkorf.nl en AbelOdor.com.

Bron: Diageo

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.