Redactie
Redactie Gadgets 5 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Weg met plasticzakjes, gebruik de Re-Sack voor al je groenten en fruit

Dagelijks gebruiken we meer dan een miljoen plastic zakjes om onze zojuist gekochte groenten en fruit mee naar huis te nemen, vervolgens leggen we de inhoud op de fruitschaal en weg: het zakje wordt meteen weggegooid. Hartstikke zonde vinden wij, en zo ook de bedenkers van Re-Sack.

Re-Sack is een herbruikbaar groenten- en fruitzakje van biologisch katoen en is gemaakt voor het vervoeren van je groenten en fruit van bijvoorbeeld de supermarkt naar huis. Geen miljoenen plastic zakjes meer die elke dag klakkeloos worden weggegooid, elke keer nemen we onze re-sack mee en is ‘ie vies? Dan gooi je hem gewoon in de was!

Re-Sack komt in 3 varianten: Net, Small en Voile. De Net en Voile zijn ongeveer even groot alleen is de Net, zoals de naam het al zegt een netje. Hierdoor is de Voile ideaal wanneer je kleinere vruchten en noten koopt welke niet door de gaatjes kunnen glippen. De Net en Voile kosten €3,50. De Re-Sack Small is de kleinste en kost €2,95.

De katoenen tasjes kan je onder andere kopen bij de winkelketen Waar, andere gespecialiseerde duurzame winkels en is daarnaast verkrijgbaar bij de gelijknamige website van Re-Sack.

resackvoileresacksmallResacknet

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.