Redactie
Redactie Gadgets 31 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Waanzinnige handgemaakte organic chocolade van Intrigue

Zodra we bij Culy een mooi, nieuw chocolademerk spotten gaat ons chocoladehart sneller kloppen. Zo ook bij dit prachtige merk met de chique naam Intrigue. Deze kleine, ambachtelijke chocolade-makerij ontwikkelt heerlijke handgemaakte chocolade producten van 100% biologische ingrediënten.

Chocolatier Aaron Barthel is de held achter dit merk die alle chocolade met de hand (!) maakt. Dat meneer Barthel een echte ambachtsman is, is duidelijk: hiervoor was hij onder andere boer, plantenkenner, bierbrouwer én bakker. Wat deze man ook doet, hij doet het met passie. En dat is te zien aan de chocolade!

Bij de chocolade van Intrigue vertelt elk ingrediënt zijn eigen verhaal. Het enige wat je hoeft te doen is ‘Take your time. Breathe. Let the chocolate tell its story’, aldus Aaron himself. Wij zeggen: géén probleem. Dit prachtige chocolademerk verkoopt onder andere truffels en chocoladerepen met roze peperkorrels, peer en lavendel, groene thee en basilicum. En dan die verpakkingen… wauw!

intrigue-2

De chocolade gaat perfect  samen met zowel wijn, koffie, thee, Chai Tea, bier, sake en verschillende likeuren. Voor een bijzondere smaaksensatie combineer je smaken die contrasteren: warme, kruidige Chai Tea met een truffel met frisse limoen bijvoorbeeld.

Intrigue heeft een webshop maar verstuurd helaas niet buiten Amerika. Tip: ben je toevallig in de buurt? Ga dan zeker even langs het hoofdkantoor van Intrigue voor een (gratis!) chocolade proeverij.

Intrigue – 76 S. Washington St. #104, Seattle, WA 98104

intrigue-3
intrigue-1
intrigue-4intrigue-5intrigue-7intrigue-8intrigue-9intrigue-10intrigue-11intrigue-12

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.