TU-student ontwerpt superslim bakje voor een ontbijtje to-go

De Culy redactie is altijd op zoek naar slimme oplossingen voor alledaagse problemen (of ze nu klein of groot zijn), en het Natje & Droogje van TU-student Leslie Nooteboom is precies zo’n product waarbij wij dachten: die moeten we hebben! 

Met het Natje & Droogje kun je voortaan je ontbijt, bestaande uit een nat en een droog deel, heel gemakkelijk gescheiden meenemen. Het fijne hieraan is dat je alles voor een lekker ontbijt bij elkaar hebt, maar dat de droge ingrediënten zoals bijvoorbeeld granola droog en crunchy blijven.

Naast dat we dit ontwerp ontzettend handig vinden voor het ontbijt, kun je het natuurlijk ook gebruiken voor bijvoorbeeld een salade. Doe onderin je dressing of croutons, en bovenin de sla. I-de-aal!

10497113_664120990347386_5718935769645783093_o

Op dit moment is Natje & Droogje nog niet verkrijgbaar omdat het onderdeel is van de jaarlijkse ontwerpwedstrijd van HEMA. Helaas heeft het ontwerp van Leslie niet gewonnen, maar ze kan nog wel meedingen naar de Publieksprijs. Stemmen is nog mogelijk tot en met 13 juli via deze link.

Wie de prijs dan wel heeft gewonnen? De ‘Bak kom’: een siliconen mengkom en bakvorm in één. Hiermee mix je de ingrediënten in de kom, vervolgens vouw je de rand om en kan je baksel de oven in. Ontzettend handig en precies in lijn met de opdracht ‘Ontwerp dat ene bijzondere product dat koken en tafelen makkelijker en mooier maakt, eenvoudig in gebruik is en prachtig vormgegeven’.

Wat vind jij van deze ontwerpen? Zou je het kopen als het in het assortiment van HEMA verschijnt? 

10487586_664250873667731_8902721571725317010_n

Meer culinaire artikelen lezen? Like ons op Facebook!