Redactie
Redactie Gadgets 18 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Topkoks voor Thuiskoks deel 6 is uit!

Yes, hij is er weer: de nieuwe “Topkoks voor Thuiskoks”. Alweer de zesde editie van dit prachtige initiatief dat jou niet alleen culinair inspireert; maar ook kinderen in Malawi helpt.

Zesenveertig topkoks, onder wie Jonnie Boer, Ron Blaauw, Ramon Beuk of Ronald Kunis, hebben zich belangeloos ingezet voor het kookboek. Elk verkocht exemplaar van dit boek geeft een kind in Malawi, veertig maaltijden op school, via het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme.

Schermafbeelding 2012-10-22 om 17.50.16

In het boek delen de topkoks bijzondere recepten van voor- , hoofd- en nagerechten. Ramon Beuk, die zich geregeld inzet voor het World Food Programme: “Veel van mijn collega’s en ik staan, zeker door ons vak, stil bij het feit dat er honger in de wereld is. ”Met dit kookboek willen we een steentje bijdragen aan het oplossen hiervan. Met de aanschaf van dit kookboek geeft de koper namelijk hoogstpersoonlijk veertig schoolmaaltijden aan een kind in Malawi.”

Topkoks voor Thuiskoks deel 6 is voor € 11,99 onder andere te koop via Topkoksvoorthuiskoks.nlBol.com en diverse boekhandels.

nieuws-gerecht46Schermafbeelding 2012-10-22 om 17.49.46Schermafbeelding 2012-10-22 om 17.49.57

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.