Redactie
Redactie Gadgets 18 mrt 2013
Leestijd: 1 minuut

Thermo-bakjes om homemade lunch mee te nemen

Ben je het zat om overgeleverd te zijn aan de standaard (vaak ongezonde) lunches in de bedrijfskantine op kantoor? Neem gewoon je eigen healthy lunch mee in deze handige thermo-bakjes. De bakjes zijn verkrijgbaar in frisse kleurtjes zoals paars en grasgroen en geschikt om alle soorten eten én drinken in mee te nemen. Er is plek voor 500 ml yumminess.

De Lunchbots houden je eten ongeveer vier tot vijf uur warm: precies lang genoeg vanaf het opstaan tot de lunch. ‘s Ochtends thuis verwarm je je eten of haal je het  juist koud uit de koelkast en doe je het in het bakje. Op je werk eet je het simpelweg uit je Lunchbots of kieper je het op je bord. Fijn idee: de bakjes zijn volledig gemaakt van rvs en bevatten geen schadelijke bpa, weekmakers of andere stoffen die in je eten kunnen lekken. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je tas onder de saladedressing of soep komt te zitten want de bakjes zijn lekvrij. Handig!

Het bakje kan niet in de vaatwasser maar is heel makkelijk met de hand schoon te maken. Even geen inspiratie voor de inhoud van je lunch? Op de site van Lunchbots vind je foto’s van de meest creatieve lunches.

Wij hebben de handige bakjes nog niet in de winkel gespot maar je koopt ze voor €29,95 per stuk online bij Greenjump.


Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.