Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Gadgets 24 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Nespresso komt met een superslimme koffiemachine: O by Nespresso

O by Nespresso is de slimme koffiemachine van de toekomst. Dat zie je, want het apparaat heeft een tof, futuristisch design gekregen. Daarnaast kan de machine met zijn zeer intuïtieve technische systeem de koffiecapsules van Nespresso herkennen aan de kleur en het metaal.

Opvallend: de nieuwe O by Nespresso heeft geen knoppen, toetsen of hendels meer. In plaats daarvan werkt ‘ie op intuïtieve technologie: de machine kan de verschillende soorten koffiecapsules herkennen.

O by Nespresso

Dat houdt in dat elk kopje koffie kan worden gezet aangepast aan jouw smaak. Ook bepaalt ‘ie zelf de perfecte kopgrootte voor elke koffie. De O by Nespresso is daarbij ook weer gekoppeld aan de Nespresso-app.

En zeg nou zelf: het is toch een beauty! Het apparaat is ontwikkeld in samenwerking met NONOBJECT: een Californische studio voor productdesign.

O by Nespresso
Bron: Nespresso

To be continued

Wacht nog wel even voordat je naar de dichtstbijzijnde Nespresso-winkel rent: de O by Nespresso zal eerst in een oplage van slechts 1000 machines beschikbaar worden gesteld voor testpersonen in vijf landen (waaronder Nederland). Die testgroep bestaat voornamelijk uit klanten van Nespresso die hiervoor zijn geselecteerd.

Aan de hand van die feedback zullen er wellicht nog wat aanpassingen aan de koffiemachine worden gedaan voordat ‘ie te koop zal zijn. To be continued dus…

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.