Redactie
Redactie Gadgets 7 aug 2013
Leestijd: 2 minuten

MasterChef lanceert eigen productlijn

Als er één culinair televisieprogramma boven aan ons lijstje staat, is het MasterChef wel. Ook zo’n fan? Dan hebben we goed nieuws, MasterChef bracht namelijk onlangs een eigen productlijn uit waarmee je thuis kunt koken als een echte MasterChef-kok.

De serie producten wordt verkocht onder de naam MasterChef Kitchenware en bestaat uit tientallen gadgets, variërend van prachtige pannen tot bruléebranders en van een pastamachine tot zelfs een limited edition MasterChef messenset van Global (Culy’s favoriet!). De prijzen lopen uiteen van (omgerekend) €8,84 voor een spuitflesje voor de opmaak van je bord, tot €67,71 voor het limited edition Global koksmes.

Het mooie aan de producten is dat ze allemaal van beduidend goede kwaliteit zijn en niet alleen voor de beginnende kok, maar ook voor de meer gevorderde. Zo verkopen ze ook professionele bakproducten zoals bijvoorbeeld een granieten deegroller, een bloemzeef en een glazen plaat voor het uitrollen van deeg (zó handig, het houdt namelijk de koelte van je deeg vast!).

Nog liever vandaag dan morgen zouden we zo’n beetje alle producten uit de lijn bestellen, maar jammer genoeg komt daar het alom bekende fenomeen van verzenden om de hoek kijken. Zoals bij veel speciale producten het geval is, worden ze amper of zelfs niet naar Nederland verzonden, en zo ook bij MasterChef Kitchenware.

Na lang zoeken vonden we gelukkig wel een goede website waar je een klein deel van de lijn kunt bestellen (de pannen en simpele messen) en de verzendkosten ook nog eens meevallen (omgerekend €8,67 naar Nederland), yay! De rest van de producten zullen helaas moeten wachten tot ze in de Nederlandse winkels verschijnen.

Voor nu moeten we het dus doen met avonden lang zwijmelen bij de accenten van George, Matt & Gary.. En natuurlijk de fenomenale gerechten van MasterChef Australia!

Wil je toch alvast de keuken induiken en koken als de kandidaten van ons geliefde MasterChef Australia? Neem dan een kijkje op de website van het programma waar tientallen recepten staan.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.