Redactie
Redactie Gadgets 8 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Vloeibaar goud van Sergio Herman: Finishing Touch kruidenolie

Wie wil dat nou niet? Koken als Sergio Herman, of alleen al met zijn producten? Het lijkt wel alsof alles wat de Oud Sluis-kok aanraakt in goud veranderd, want al zijn ondernemingen zijn een succes. Zo ook zijn nieuwste project: Finishing Touch kruidenoliën.

Samen met organisch chemicus drs. Hans Schreuder ontwikkelde de met 3 Michelinsterren bekroonde Herman een prachtige lijn kruidenoliën, genaamd Finishing Touch. De serie bestaat uit drie verrukkelijke oliën waarbij de kruiden basilicum, dragon en rozemarijn op een voetstuk worden gezet.

Finishing touch olie dragon

Wat de oliën zo bijzonder maakt is dat ze voor de verandering niet op basis van olijfolie zijn, maar van zonnebloemolie. Hierdoor proef je de delicate smaak van de kruiden nog beter en kan je ze gebruiken voor veel meer verschillende gerechten. Hoewel een stukje goed brood met wat Finishing Touch olie en wat grof zeezout als een klein stukje hemel is, zijn andere toepassingen zeker niet minder lekker.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke dragonmayonaise? Of gebruik de rozemarijnolie door een tarte tatin met sjalotten, heerlijk!  Niet alleen de olie zelf is zalig, ook de verpakking straalt de fijne smaak uit en is een genot voor het oog.

De Finishing Touch oliën zijn te koop in de webshop van Sergio; voor een fles van 250 ml betaal je €35,- en goed nieuws, de verzendkosten zijn gratis.

FINISHING TOUCH 20x20cm[1]

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.