Redactie
Redactie Gadgets 4 feb 2015
Leestijd: 2 minuten

KitchenAid verovert nu ook koffieland

KitchenAid, uiteraard bekend van de mixers, blenders en hakmolens, is de laatste jaren het assortiment flink aan het uitbreiden in Nederland. Zo hebben wij thuis al de keizerrode waterkoker (mét temperatuur-keuze!) op het aanrecht staan. Maar de uitbreiding gaat verder: KitchenAid verovert nu namelijk ook koffieland.

Er zijn drie nieuwe apparaten: de Artisan Nespresso machine, het KitchenAid filterkoffiezetapparaat en de KitchenAid personal coffeemaker.

KitchenAid Artisan Nespresso

Nespresso-fans opgelet: je kunt nu je favoriete cupjes ook in een klassiek KitchenAid apparaat stoppen. Hij is in 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik én er zijn 6 instellingen; van ristretto tot lungo en alles daar tussen. Zo heb je meer keuze dan alleen een ‘kleine’ of ‘grote’ koffie, zoals bij veel apparaten. Het apparaat is verkrijgbaar in zes kleuren, met of zonder Aeroccino3 om warme melk of melkschuim te bereiden. Met melkopschuimer kost de Artisan Nespresso €459,- en zonder €399,-.

KitchenAid filterkoffiezetapparaat

Ben je meer van de filterkoffie dan de capsules? Er is nu ook een filterkoffiezetapparaat van KitchenAid. Bijzonder is het waterreservoir dat direct boven de filterhouder hangt; het water blijft daardoor op de perfecte temperatuur als het bij de filter aankomt. Daarnaast druppelt het water via een speciaal patroon door de koffie en benadert daarmee de handmatige opschenkkoffie.

Het apparaat is voorzien van een timer én verschillende instellingen zodat smaakverschillen tussen types roostering ook echt geproefd worden. Verkrijgbaar in vier kleuren voor €229,-.

 

KitchenAid personal coffeemaker

Voor de echte hipkippen is er de personal coffeemaker. Het apparaat brouwt koffie voor één persoon in een thermische reismok van 540 ml. De ideale coffee to-go, dus. Het toestel is verkrijgbaar in een keizerrode, amandelwitte en onyxzwarte uitvoering en kost €99,-.

 

Artisan Espressomachine

Dit apparaat is niet nieuw, maar willen we natuurlijk wel even vermelden. De klassieke espressomachine van KitchenAid mét melkkannetje. In vier kleuren beschikbaar voor € 599,-.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.