Redactie
Redactie Gadgets 27 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Handige gadget voor luie keukenprinse(sse)n: een kookbuideltje

Het koken van groenten, granen of peulvruchten is misschien niet de grootste uitdaging in de keuken, maar wel iets wat je dagelijks doet. En waarom moeilijk doen als het makkelijker kan? Maak kennis met de FoodPod! 

De FoodPod is een soort siliconen zakje waar je groenten en andere ingrediënten in kunt laten koken en blancheren. Je stopt ze simpelweg in het zakje, laat ze in het kokende water zakken en trekt ze er in één beweging weer uit als de inhoud gaar is. Een siliconen klemmetje zorgt ervoor dat het zakje op zijn plaats blijft. Erg handig voor luie keukenprinsessen…

Het koken met de FoodPod scheelt je tijd (want: geen gedoe met afgieten of je ingrediënten uit de pan vissen) en alles is exact tegelijkertijd klaar omdat je het ook samen in de pan doet. Hij functioneert bovendien als vergiet én maakt het makkelijk om je kookwater te bewaren voor later gebruik. Handig!

Je koopt deze slimme keukentool bij de betere kookwinkel in Nederland of voor €11,60 exclusief verzendkosten online bij Fusionbrands.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.