Redactie
Redactie Gadgets 30 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Gespot: de állermooiste KitchenAid broodroosters

Hoe ze het toch elke keer weer doen blijft voor ons een raadsel, maar werkelijk álles van KitchenAid heeft zo’n hoog “dit-moét-ik-hebben”-gehalte, dat zelfs door de komst van een nieuwe spatel onze dag goed kan zijn.

Hetzelfde is het geval bij de nieuwste KitchenAid broodroosters. Wie had het ooit gedacht? Een broodrooster die oprecht ‘mooi’ genoemd kan worden en die bij de gedachte alleen al, je vlinders in je buik bezorgt. De makers van KitchenAid slagen er iedere keer weer in.

Ze passen perfect bij het paradepaardje onder de keukenmachines (uiteraard ook van KitchenAid) en zijn in de kleuren wit, grijs, zwart en rood verkrijgbaar. Daarnaast zijn er twee varianten: een enkele toaster met ruimte voor 2 broodjes, en een met ruimte voor 4 broodjes.

KitchenAid Pro Line ToasterKitchenAid Pro Line Toaster3KitchenAid Pro Line Toaster7

Klein minpuntje: de enkele versie kost $399 en de dubbele $499. Nog even sparen dus. Iets wat makkelijker wordt gemaakt doordat ze nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Zodra het zover is, laten we het je uiteraard weten.

Mochten we je blij hebben gemaakt met een dode mus: deze onderstaande KitchenAid broodroosters zijn wél verkrijgbaar in Nederland en kosten net iets minder. De enkele bestel je hier voor “maar” €290,00 en de dubbele variant bestel je hier voor €409,00.

KitchenAid Artisan ToasterKitchenAid Artisan Toaster2KitchenAid Artisan Toaster3KitchenAid Artisan Toaster4KitchenAid Artisan Toaster5

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.