Culy
Culy Gadgets 22 mei 2014

Fuck diëten, love food!

Het wemelt van de diëten en steeds meer mensen gaan blindelings voor een glutenvrij dieet, drinken zich suf aan groene smoothies of gooien alle melk uit de koelkast. Zonder daar écht bij na te denken. Maar de harde waarheid is: de meeste diëten helpen niet en sommige ‘slechte’ dingen zijn simpelweg te lekker om uit je eetpatroon te bannen.

Dat vind ook Carina Noordervliet, gewichtsconsulent en auteur van het lifestyle boek ‘Zondigen tot je een ons weegt’. Met dit boek wil ze mensen leren bewust met je voeding en eetpatroon om te gaan dat je net die paar kilo’s kwijtraakt (en ze ook weg blijven). Máar, dit boek moet je ook de liefde voor eten weer terug geven.

Een leven lang zonder zondes? Dat houdt niemand vol! Fuck diëten. Love food.

Daarom is Carina een crowdfundingcampagne gestart voor haar boek. In ‘Zondigen tot je een ons weegt’ gaat het over wat je allemaal wel mag eten in plaats van wat je niet mag. Om af te vallen of op gewicht te blijven, is het van belang om lange termijn te denken.

Waarom crowdfunding? Carina: “Om een boek te maken dat echt anders is dan alle andere (dieet)boeken, is geld nodig. Daarom ben ik een campagne gestart op voordekunst. Met beloningen als gesigneerde boeken, eeuwige dank en naamsvermelding. Maar ook art work van Jan Bartelsman, een fotoshoot naar keuze van Natasja Noordervliet, een persoonlijke voedingsanalyse, een zondigen pakket, diner of workshop.”

De campagne eindigt op 30 juni, het boek moet dit najaar verschijnen. Help jij haar ook?

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Fuck diëten, love food!
Sluiten