Redactie
Redactie Gadgets 26 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Eindelijk vertaald: Fast, fresh & easy van Lorraine Pascale

Ze behoort tot de top van de vrouwelijke culy’s, is altijd goedlachs en maakt de meest verrukkelijke gerechten: we hebben het over cooking beauty Lorraine Pascale. Na ‘Home cooking made easy’ en ‘Baking made easy’ mogen we nu genieten van haar nieuwe kindje ‘Fast, fresh & easy’. 

Pascale schrijft voor verschillende hoogstaande culinaire tijdschriften en haar kookprogramma Baking Made Easy op BBC 2 was een doorslaand succes. Het belangrijkste wat ze haar lezers mee wil geven is dat het maken van lekkere gerechten niet complex hoeft te zijn. Lorraine schreef het boek dan ook voor de vele mensen die zich elke dag afvragen: ‘Wat zullen we vanavond weer eens eten?’.

Fast, fresh & easy kwam in augustus 2012 al uit in het Engels, maar wij moesten bijna een jaar wachten op de vertaling. Dat was het afwachten waard, want in het boek presenteert ze meer dan 100 nieuwe recepten die stuk voor stuk makkelijk te maken zijn. Okee, er staan ook gerechten in die iéts meer tijd vergen, maar die zijn weer perfect voor etentjes met vrienden. Van een supersimpele salade tot een heerlijke cottage pie met rozemarijn: alle gerechten zijn even creatief en smaakvol.

Wij zijn benieuwd naar de bonenburgers met maiscouscous en crème fraîche met koriander en limoen, de Marokkaanse pestovis met gekaramelliseerde uien en haar supersnelle dolce & bananenkoek. Grote plus vinden we ook dat bij elk gerecht tips voor één of twee bijgerechten worden gegeven. Bedankt Lorraine, hoeven we alleen nog maar de ingrediënten in te slaan!

Je koopt het boek voor €19,99 bij de boekhandel en online bij bol.com.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.