Redactie
Redactie Gadgets 31 mrt 2012
Leestijd: 1 minuut

De Zilveren Lepel Toscane

Als je ook maar een beetje fan bent van de Italiaanse keuken, moet je zeker de Zilveren Lepel in je boekenkast hebben. Dat is namelijk dé kookbijbel van de authentieke Italiaanse keuken.

Maar voor de echte liefhebbers van de Italiaanse keuken is er nu een nieuw deel in de serie: De Zilveren Lepel Toscane. Dit prachtige (dikke!) boek staat geheel in het teken van een van de mooiste streken van Italië: Toscane. Het boek neemt je mee in een reis door de streek, zo kom je de lekkerste recepten tegen, informatie over het gebied, de fijnste speciaalzaakjes en natuurlijk de mooiste foto’s van zowel de streek Toscane als het eten.

Het is vooral fijn dat de recepten die in het boek staan, vaak klassieke en geen ingewikkelende recepten zijn. Geen poespas of moeilijk te vinden ingrediënten. Om te koken uit dit kookboek hoef je geen topchef te zijn, de recepten zijn toegankelijk voor iedere amateurkok of kookliefhebber.

Culy was bij de lancering van de Zilveren Lepel Tosane, en er is geen betere plek dan Restaurant Roberto’s in het Hilton Hotel te Amsterdam, om deze Italiaanse kookbijbel te introduceren. Hier werden we ontvangen door Roberto Payer himself, die zoals altijd de perfecte gastheer was van zijn restaurant met de heerlijke ‘Pure Cucina Italiana’. We kwamen direct in de sfeer van dit boek.

Een absolute aanrader dus! Nu te koop voor € 35,-.


DSCN2159
DSCN2162

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.