Redactie
Redactie Inspiratie 4 aug 2014
Leestijd: 1 minuut

Foto-report: dit was de Culy Bake Off

Gisteren vond de Culy Bake Off plaats in koffiebar Quartier Putain. Vijf finalisten, die hun recept via Culy hadden ingestuurd, lieten hun taart proeven aan de jury en het aanwezige publiek.

Wie er moest winnen was een lastige beslissing, want alle baksels waren zó goed gelukt! Maar het finale-recept wat er uitsprong qua smaak, textuur en hier-wil-ik-meer-van-factor, was de hemelse brownie met gezouten karamel van Femke Schram. Daar was de jury, bestaande uit Quartier Putain-eigenaar Erik de Kock, foodie en Culy-columniste Miljuschka Witzenhausen en Monique van Loon, mede-oprichtster van Culy.nl, het unaniem over eens.

Haar winnende recept zal een maand lang door de vaste bakker van Quartier Putain worden gemaakt en daar voortaan bij de koffie worden geserveerd. Daarnaast won Femke een exemplaar van het Culy-boek The culy way of life, een koffiekaart en een Quartier Putain mok.

Het recept van Femke’s brownies verschijnt woensdag op Culy.nl. Ook de recepten van de andere finalisten worden binnenkort hier op de site gepubliceerd. Houd Culy.nl dus zeker in de gaten!

Bekijk de foto’s hieronder (klik voor een vergroting)

Foto’s door Tim Pen

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.