Redactie
Redactie Inspiratie 1 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Fans van Penoza opgelet: bij VLLA eet je crimineel lekker én kijk je de uitzending

Eindelijk: de aftrap van Penoza IV is in zicht. Een van onze favoriete Nederlandse tv-series. En dat laat het Amsterdamse VLLA, als een van de hoofd filmlocaties van de misdaadserie, niet onopgemerkt voorbij gaan.

Vanaf 13 september 2015 krijg je bij VLLA iedere zondagavond alles wat je Penoza-hartje begeert: Penoza kijken op de set op groot scherm én crimineel lekker eten. De eerste keer, op 13 september, is Penoza-regisseur Shariff Korver samen met Sigrid ten Napel (Nathalie van Walraven in de serie) aanwezig om wat te vertellen over het nieuwe seizoen.

Menu’tje nassen en zeker zijn van je plek? Reserveer je tafel door te mailen naar [email protected]. Zet in de mail op welke zondag en met hoeveel mensen je komt, en op welk mobiel nummer je te bereiken bent.

Entree is gratis; als je komt eten ben je sowieso verzekerd van een plek (anders is het: vol = vol). Het driegangen menu kost € 25,- en wordt bereid door chefkok Dibert van der Veen.

Tijdens de Penoza uitzending gaan vanaf 20.25 uur de telefoons uit en mondjes toe. Of zoals Luther het zou zeggen: “Rug recht, tanden op elkaar”. Meer info lees je hier.

VLLA
Willem Roelofsstraat 9, Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.