Culy
Culy Inspiratie 28 juli 2012

Een restaurant in Parijs met eieren in de hoofdrol

In het Parijse restaurant Oh My Coque (aan 21 Rue Le Peletier) staan eieren in de hoofdrol. Het ei komt in allerlei vormen terug op de kaart; klassiek gebakken of gepocheerd, in een schotel of quiche, uit de omeletbar of verwerkt in een gerecht…

Alle gerechten zijn bereid met biologische eieren en gemaakt met vooral seizoensgebonden producten. Op het menu vind je vele gerechtjes met fijne prijzen.

Zeker de moeite waard als je in de Franse hoofdstad bent en zin hebt in een eitje!

Schermafbeelding 2012-07-03 om 13.12.53Schermafbeelding 2012-07-03 om 13.13.03Schermafbeelding 2012-07-03 om 13.13.15

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Een restaurant in Parijs met eieren in de hoofdrol
Sluiten