Redactie
Redactie Drinken 30 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Hip in Londen: chocolademelk met een twist van Jaz & Jul’s

Jasmine en Juliet – alias Jaz & Jul – zijn twee jonge vrouwen met een voorliefde voor chocolade. Niet zomaar chocolade, maar de goede soort, gemaakt van pure en eerlijke ingrediënten. Chocolademelk maakten ze al lange tijd zelf: eerst voor hun familie, nu voor heel Europa.

Chocolademelk gemaakt van vooral (geraffineerde) suikers, daar kan je Jasmine en Juliet niet blij mee maken. Zij maken het liever zelf en dan wel van de beste chocolade, kruiden en essentiële oliën. Na véél proeven en proberen hebben ze nu hun eigen chocoladelijn: Jaz & Jul’s.

Bron: Facebook

De lijn bevat te gekke smaken als Chilli con choccy (met kaneel, nootmuskaat en kruidnagel), Caralimelicious (met karamel en limoen) en Quite White (witte chocolademelk met een vleugje peper).

Maar ook de klassieke smaak van chocolade hebben ze in hun assortiment. Net als bij koffie geloven Jaz & Jul dat de smaak van de cacaobonen afhangt van de regio waar ze vandaan komen. Zo hebben ze verschillende soorten chocolade uit Peru en Madagaskar. Alle variaties zijn online te bestellen en worden door heel Europa geleverd.

De chocolademelk van Jaz & Jul’s drink je ook in verschillende koffietentjes in Londen. Bekijk de locaties hier.

Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.