Culy
Culy Drinken 21 okt 2011

Een hele toffe minibar in één doos

Een cool concept voor hotels: de Minibarbox. De box kan tijdens de boeking, bij het inchecken of tijdens het verblijf worden besteld. Hotels zetten hem in als welkomstcadeautje voor de gast, in plaats van de afgezaagde fles bubbels of eeuwige fruitschaal. Fijn!

De oprichter vertelt: “Het idee voor de Minibarbox is ontstaan nadat ik in heel veel hotels het treurige beeld van lege koelkastjes aantrof. Iedere gast opent altijd even de minibar om te kijken wat er in zit. Als dit alleen koude lucht of een complimentary flesje water is, dan heb je meteen een kater. Maar minibars blijken een grote kostenpost voor hotels, omdat er veel gestolen wordt en het bijvullen en checken een tijdrovende hobby is. Hotels zijn de eeuwige discussies bij het uitchecken beu. Vandaar dat hotels hem liever leeg laten.”

De Minibarbox Premium bevat vijf drankjes: Grey Goose, iKi Beer, Canadian Red, Prosecco en Earth Water. Er zijn meer varianten in de maak, zodat de hotelgast straks zijn favoriet kan kiezen. Binnenkort wordt de Wine Box gelanceerd en ook de Romantic Box voor hotelstelletjes zit in de pipeline.

Vanuit de hele wereld komen aanvragen voor de Minibarbox. Van Australië tot Kenia, van Engeland tot Griekenland. In ons eigen land wordt hij inmiddels verkocht bij een aantal NH-hotels, het Sheraton Amsterdam Airport, en St. Martenslane en Townhouse Maastricht. De Minibarbox wordt in de hotels verkocht voor 24,95 euro.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Een hele toffe minibar in één doos
Sluiten