Culy
Culy Drinken 8 april 2014

De 10 meest absurde Bloody Mary’s

Bloody Mary’s: wij zijn er gek op. Maar sommige bartenders maken het wel heel erg bont met het garneren van dit drankje…

1. Het meesterwerk
De garnering van deze Bloody Mary bevat maar liefst 13 ingrediënten! En ja, ook een bacon-cheeseburger telt hier als garnering. Beetje too much

bloody mary1

2. De brunch en drankje in één
Waarom niet alles in één? Boven deze Bloody Mary hangen ingrediënten als rivierkreeftjes, beef jerky, selderij en tomaatjes.

Bloody mary2

3. De Bloody Mary-shot
Geloof het of niet, maar deze Bloody Mary zit in shotglaasjes gemaakt van een gehaktbal! Als leuke amuse of hapje vinden we ze erg leuk.

Bloody Mary3

4. Pizza Bloody Mary
Een mini pizza op een prikkertje: een subtiele garnering van dit heerlijke drankje. Gewoon een cocktailprikker met een bolletje mozzarella, een olijfje, een stukje paprika en een plakje salami. In plaats van de salami zou een cherrytomaatje ook niet verkeerd zijn.

Bloody Mary 4

5. De complete maaltijd Bloody Mary
Als je van een AVG’tje (aardappel-vlees-groentemaal) houdt, dan is dit misschien wel de ideale Bloody Mary. Aardappelkoekjes, jalapeñopepers en biefstuk. En een extra pluspunt: het rietje is ook van vlees.

Bloody mary5

6. De simpele Bloody Mary
Je hoeft helemaal niet overdreven te doen met het garneren van een Bloody Mary. Één simpele sparerib is al voldoende.

Bloody mary6
Bron: Facebook

7. De je-kunt-het-ook-té-bont-maken Bloody Mary
De eerste Bloody Mary in deze lijst was al ietwat teveel van het goede. Maar deze variant slaat alles. Een pretzel, een zak popcorn, spek, augurken, worst, mais, burgers… Oh my lord.

Bloody mary7

8. De geconserveerde Bloody Mary
Je kunt je Bloody Mary ook een paar dagen in een fles bewaren zodat de smaken goed met elkaar vermengen. Dat lijkt ons wel wat!

Bloody mary8

9. De fishy Bloody Mary
Gewoon een gerookte vis in je Bloody Mary. Joh, waarom ook niet. Kun je die daarna lekker oppeuzelen met een paar crackers.

Bloody mary9

10. De hotdog Bloody Mary
Niets is te gek in Amerika: zelfs niet een hotdog op je Bloody Mary. Wel handig als je op een lege maag drinkt.

Bloody mary10

Wil je nog meer bizarre Bloody Mary’s zien? Bekijk dan eens deze site. Wellicht doe je nog wat ideeën op voor een feestje!

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
De 10 meest absurde Bloody Mary’s
Sluiten