Redactie
Redactie Drinken 8 apr 2014
Leestijd: 2 minuten

De 10 meest absurde Bloody Mary’s

Bloody Mary’s: wij zijn er gek op. Maar sommige bartenders maken het wel heel erg bont met het garneren van dit drankje…

1. Het meesterwerk
De garnering van deze Bloody Mary bevat maar liefst 13 ingrediënten! En ja, ook een bacon-cheeseburger telt hier als garnering. Beetje too much

2. De brunch en drankje in één
Waarom niet alles in één? Boven deze Bloody Mary hangen ingrediënten als rivierkreeftjes, beef jerky, selderij en tomaatjes.

3. De Bloody Mary-shot
Geloof het of niet, maar deze Bloody Mary zit in shotglaasjes gemaakt van een gehaktbal! Als leuke amuse of hapje vinden we ze erg leuk.

4. Pizza Bloody Mary
Een mini pizza op een prikkertje: een subtiele garnering van dit heerlijke drankje. Gewoon een cocktailprikker met een bolletje mozzarella, een olijfje, een stukje paprika en een plakje salami. In plaats van de salami zou een cherrytomaatje ook niet verkeerd zijn.

5. De complete maaltijd Bloody Mary
Als je van een AVG’tje (aardappel-vlees-groentemaal) houdt, dan is dit misschien wel de ideale Bloody Mary. Aardappelkoekjes, jalapeñopepers en biefstuk. En een extra pluspunt: het rietje is ook van vlees.

6. De simpele Bloody Mary
Je hoeft helemaal niet overdreven te doen met het garneren van een Bloody Mary. Één simpele sparerib is al voldoende.

Bron: Facebook

7. De je-kunt-het-ook-té-bont-maken Bloody Mary
De eerste Bloody Mary in deze lijst was al ietwat teveel van het goede. Maar deze variant slaat alles. Een pretzel, een zak popcorn, spek, augurken, worst, mais, burgers… Oh my lord.

8. De geconserveerde Bloody Mary
Je kunt je Bloody Mary ook een paar dagen in een fles bewaren zodat de smaken goed met elkaar vermengen. Dat lijkt ons wel wat!

9. De fishy Bloody Mary
Gewoon een gerookte vis in je Bloody Mary. Joh, waarom ook niet. Kun je die daarna lekker oppeuzelen met een paar crackers.

10. De hotdog Bloody Mary
Niets is te gek in Amerika: zelfs niet een hotdog op je Bloody Mary. Wel handig als je op een lege maag drinkt.

Wil je nog meer bizarre Bloody Mary’s zien? Bekijk dan eens deze site. Wellicht doe je nog wat ideeën op voor een feestje!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.