Redactie
Redactie Inspiratie 13 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn dé favoriete culinaire hotspots van Beyoncé en Jay-Z

Wat goed genoeg is voor Queen B en Jay-Z is goed genoeg voor ons (!). Daarom hierbij een overzicht van dé vijf favoriete culinaire hotspots van deze succesvolle tortelduifjes.

Bandjayz-1

1. Lucali, New York
Het schijnt dat het koppel zo’n beetje elke zondag aanschuift aan de gezellige houten tafels van pizza-tent Lucali. Jay-Z neemt trouwens regelmatig zijn eigen flesje wijn mee naar de hotspot voor families. Ach, ze zijn ook zo lekker gewoon gebleven.

Bandjayz-2

2. Buttermilk Channel, New York
Deze Amerikaanse bistro zit om de hoek van zus Solange en is dus de perfecte plek om een bezoekje aan haar mee te combineren. Het schijnt dat het koppel hier komt voor de lekkere gefrituurde kip en oesters. Ook de kleine Blue Ivy mag mee!

Bandjayz-3

3. 40/40 club, New York
Uiteraard  is ook Jay-Z’s eigen club een favoriete plek voor een romantische date. Meer dan een flinke fles bubbels heeft het sterrenkoppel niet nodig om zich de hele avond te vermaken.

Bandjayz-5

4. Nello, New York
Dit is de plek waar het koppel genoot van penne rigate met erwtjes, pittige worst en truffels om te vieren dat ze twee jaar daarvoor in het huwelijksbootje waren gestapt.

Bandjayz-4

5. Hun eigen jacht
Maar uiteraard gaat er niets boven heerlijk relaxen op hun eigen jacht. Het liefst gaan Be en Jay-Z met zijn tweeën of met hun dochtertje en familie naar St Tropez om even aan hun hectische leven te ontsnappen. Onder het genot van een wijntje en wat hun privé chef ze dan ook voorschotelt komen ze hier helemaal tot rust.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.