Redactie
Redactie Inspiratie 31 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

Dit wil je niet missen: limited edition chocoladerepen van Tony Chocolonely

Tony’s Chocolonely, het chocolademerk dat in 2005 werd opgericht door Keuringsdienst van Waarde journalist Teun van der Keuken, komt met drie ‘limited edition’ chocoladerepen.

Deze limited edition chocoladerepen hebben alles waar we naar op zoek zijn: een fantastische smaak, een bijzondere verpakking en het is niet alleen een cadeautje voor jezelf of degene aan wie je het geeft, maar ook aan de cacaoboer! Waneer je namelijk één van deze repen koopt bouw je smakelijk mee aan Tony’s weg naar 100% slaafvrije chocolade. Need we say more? 

Er zijn drie bijzondere smaken ontwikkeld waar je vanaf het eerste hapje – net als bij de normale Tony Chocolonely repen- geen genoeg meer van kunt krijgen.

– Melk & karamel & zeezout

Ben je fan van de originele rode reep van Tony’s? Dan is deze smaak er één om serieus te nemen. Mmm… melkchocolade zoals je hem van Tony’s kent, maar dan met nóg specialer door de stevige stukken karamel én een korreltje zeezout.

– Puur & brazil nuts

Hou je van stevig? Dan is deze reep echt ‘pure noot-zaak’. Deze limited is gemaakt met het beste uit twee werelddelen. Cacao uit Ghana en Ivoorkust en Fairtrade brazil noten uit het Amazone-gebied.

– Witte chocolade & framboos & knettersuiker

Als je hoofd hier niet van op hol slaat dan weten wij het ook niet meer. Dit is de eerste, echte (en voorlopig enige) witte reep. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is hebben we ‘m gevuld met lekker veel framboos en speciale verrassing: knettersuiker!

Tijdelijk te koop

De repen zijn vanaf nu te koop bij Marqt, Wereldwinkels, Waar en cadeauwinkels vanaf €2,99 per reep, dat wordt rennen!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.