Redactie
Redactie Inspiratie 7 nov 2014
Leestijd: 2 minuten

9 x de meest verrassende Starbucks items wereldwijd

Het Starbucks-assortiment kan per land enorm verschillen en daarom zetten wij de meest opvallende items voor je op een rijtje. Voor sommigen zouden we zo een vliegticket boeken en van andere creaties blijven we liever vér vandaan…

Coffee Jelly Frappuccino

Wel eens gehoord van een Coffee Jelly Frappuccino? Nee? Wij ook niet! Aan deze drank worden – je raadt het al – jelly-blokjes toegevoegd, gemaakt van koffie. Waar je deze frapp besteld? In Zuidoost-Azië en Japan.

Red Bean Frappuccino

Rode bonen door je frappuccino? Ook dát kan alleen in Azië.

Meringue brownie

In Argentinië bestel je deze meringue brownie. Kijk, dáár willen we wel een keertje voor komen overvliegen!

Lucuma Frappuccino

Lúcuma is een tropische vrucht uit Peru; een beetje mango-achtig. Lijkt ons heerlijk door een frappuccino. Maar dan wél als we daar zijn. In de zon. Aan het zwembad…

Coconut Pandan Roll

Deze kokosrol is wederom van Aziatische komaf. Het zijn opgerolde zoete pannenkoekjes met een vulling van kokos. Wij willen ze wel een keer proeven!

Algarrobina Frappuccino

De algarrobinasiroop die op deze frappuccino wordt gebruikt is gemaakt van de ‘black carob’ boom en vind je in Peru. Het ziet er erg tasty uit.

Iced Coffee met Summer Jelly

Deze iced coffee uit Japan is gemixt met een gelei van grapefruit. Wat hebben ze daar toch met jelly?

Pumpkin Pie

Iets wat wij in Nederland heel weinig zien is pompoentaart. Zonde eigenlijk, want het is heerlijk! Dat vinden ze bij Starbucks in Japan ook. De Pumpkin Spice Latte hebben we inmiddels al in ons kleine kikkerlandje (hoewel daar helaas weinig pompoen in te bespeuren valt), nu die taart nog.

Charcoal Walnut Raisin Bun

In Thailand staat dit broodje op het Starbucks-menu. Zou dit broodje van Starbucks beter smaken dan het zwarte hamburgerbroodje van Burger King?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.