Redactie
Redactie Inspiratie 28 jun 2012
Leestijd: 1 minuut

Deze 10 ingrediënten maken elke salade beter

Deze ingrediënten maken elke salade beter. Trust us!

1. Extra virgine olijfolie: zoveel smaakvoller als je dit onverwarmd ‘eet’.
2. Zout: maakt alles beter.
3. Citroensap en citroenzest (de schil, maar niet het bittere witte): geeft frisheid.
4. Azijn: een lekker zuurtje, en haalt veel andere ingrediënten op.
5. Kaas: maakt elke salade spannender. Experimenteer met smaken, hardheden en structuren.
6. (Pitloze) olijven: vooral in Mediterraanse salades heerlijk.
7. Verse kruiden: denk aan basilicum, dille, peterselie, dragon… Yum!
8. Croutons: lekker zelf maken natuurlijk, van (oud) brood
9. Pitten en zaden: pijnboompitten, maar ook pompoenpitten, zonnebloempitten, sesamzaadjes, et cetera.
10. Noten: idem dito als hierboven. Onze favorieten zijn cashewnoten, amandelen, pecannoten en walnoten. Liefst rauw, ongebrand en ongezouten.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.