Redactie
Redactie Inspiratie 28 jun 2012
Leestijd: 1 minuut

Deze 10 ingrediënten maken elke salade beter

Deze ingrediënten maken elke salade beter. Trust us!

1. Extra virgine olijfolie: zoveel smaakvoller als je dit onverwarmd ‘eet’.
2. Zout: maakt alles beter.
3. Citroensap en citroenzest (de schil, maar niet het bittere witte): geeft frisheid.
4. Azijn: een lekker zuurtje, en haalt veel andere ingrediënten op.
5. Kaas: maakt elke salade spannender. Experimenteer met smaken, hardheden en structuren.
6. (Pitloze) olijven: vooral in Mediterraanse salades heerlijk.
7. Verse kruiden: denk aan basilicum, dille, peterselie, dragon… Yum!
8. Croutons: lekker zelf maken natuurlijk, van (oud) brood
9. Pitten en zaden: pijnboompitten, maar ook pompoenpitten, zonnebloempitten, sesamzaadjes, et cetera.
10. Noten: idem dito als hierboven. Onze favorieten zijn cashewnoten, amandelen, pecannoten en walnoten. Liefst rauw, ongebrand en ongezouten.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.