Redactie
Redactie Inspiratie 22 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Dé ultieme Engelse afternoon tea bij Goring Hotel in Londen

Ben je dol op afternoon tea’s maar nu eens op zoek  naar een plek waar je een échte klassieke Engelse middag kunt beleven? Wij hebben de ultieme hotspot voor je gevonden: het Goring Hotel in hartje Londen. Hier moet je zijn voor een deftige afternoon tea in een klassieke Britse sfeer. 

Onlangs won het hotel zelfs de “2013 Top London Afternoon Tea Award”, een prijs uit de thee-wereld die vergelijkbaar is met de welbekende oscars. Prijzen kreeg het Goring Hotel onder andere voor het interieur, de service, de kennis van thee en – uiteraard – de smaken van de thee en heerlijke hapjes.

Met je pink omhoog sip je hier van de meest speciale thee-soorten en zet je je tanden in allerlei hartige sandwiches en zoete heerlijkheden. Denk: met de hand geplukte kamille bloemen uit Egypte, theeblaadjes uit het Himalaya-gebergte (!) en homemade scones met clotted cream en jam. Je neemt plaats in de chique hotel lobby of prachtige tuin. Beslist de moeite waard!

Echt goedkoop is deze verwennerij niet: een afternoon tea kost zo tussen de €44,- en €55,-. Maar dan heb je ook een écht Engelse afternoon tea.

Alles te weten komen over high & afternoon tea? Bekijk dan deze toffe infographic.

hightea-londen2hightea-londengoringafternoontea

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.