Culy
Culy Inspiratie 10 april 2016

De leukste culinaire broches voor foodies

Broches zijn terug van weggeweest en tot onze grote vreugde zijn ze er ook in culinaire uitvoeringen. Wij verzamelden de leukste varianten. 

Het meisje met de prei

Wees niet bang! We hebben het hier natuurlijk niet over die irritante ringtone, maar over deze superschattige broche van een prei. Voor €8,50 (exclusief verzendkosten) verkrijgbaar via Etsy.

Culinaire broche

Fris & fruitig

Deze schattige watermeloenbroches zijn perfect voor de zomer. Lekker kleurrijk en prachtig op een witte blouse. Net als de prei verkrijgbaar via Etsy voor €8,50, exclusief verzendkosten.

Culinaire broche

KitchenAid

Deze KitchenAid-broche is misschien wel de leukste van allemaal! Voor €22,06 (exclusief verzending vanuit de VS) is hij van jou.

culinaire broche3

De bierliefhebber

Dol op bier? Dan is deze broche (€8,50 via Etsy) jou op het lijf geschreven!

Culinaire broche2

Gek op messen

Voor diegene die nooit genoeg messen heeft: een broche in de vorm van een hakmes! Voor €18,08 (wederom exclusief verzendkosten) via Etsy.

Culinaire broche6

Bacon & eggs

Deze is zó schattig! Verkrijgbaar via Etsy voor €11,90 (zonder verzending).

Culinaire broche7

Taartjes uit Parijs

Onderstaande (handgemaakte!) broches van Macon & Lesquoy kreeg Culy’s Monique onlangs cadeau. Gekocht in Parijs bij Papier Tigre, maar je kunt ze ook bij dezelfde winkel in Berlijn scoren. Ze zijn helaas niet online te bestellen en kosten in de winkel tussen de €15,- en €30,-

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
De leukste culinaire broches voor foodies
Sluiten