Redactie
Redactie Inspiratie 10 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

De leukste culinaire broches voor foodies

Broches zijn terug van weggeweest en tot onze grote vreugde zijn ze er ook in culinaire uitvoeringen. Wij verzamelden de leukste varianten. 

Het meisje met de prei

Wees niet bang! We hebben het hier natuurlijk niet over die irritante ringtone, maar over deze superschattige broche van een prei. Voor €8,50 (exclusief verzendkosten) verkrijgbaar via Etsy.

Fris & fruitig

Deze schattige watermeloenbroches zijn perfect voor de zomer. Lekker kleurrijk en prachtig op een witte blouse. Net als de prei verkrijgbaar via Etsy voor €8,50, exclusief verzendkosten.

KitchenAid

Deze KitchenAid-broche is misschien wel de leukste van allemaal! Voor €22,06 (exclusief verzending vanuit de VS) is hij van jou.

De bierliefhebber

Dol op bier? Dan is deze broche (€8,50 via Etsy) jou op het lijf geschreven!

Gek op messen

Voor diegene die nooit genoeg messen heeft: een broche in de vorm van een hakmes! Voor €18,08 (wederom exclusief verzendkosten) via Etsy.

Bacon & eggs

Deze is zó schattig! Verkrijgbaar via Etsy voor €11,90 (zonder verzending).

Taartjes uit Parijs

Onderstaande (handgemaakte!) broches van Macon & Lesquoy kreeg Culy’s Monique onlangs cadeau. Gekocht in Parijs bij Papier Tigre, maar je kunt ze ook bij dezelfde winkel in Berlijn scoren. Ze zijn helaas niet online te bestellen en kosten in de winkel tussen de €15,- en €30,-

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.