Redactie
Redactie Inspiratie 24 jul 2016
Leestijd: 2 minuten

De 5 tofste hotspots voor koffie in Kaapstad

Kaapstad is nu the place to be en barst van de leuke cafés & restaurants. Wij verzamelden de tofste hotspots voor koffie in Kaapstad. 

Truth Coffee

Alleen al voor het geweldige interieur zou je een bezoekje aan Truth moeten brengen, en dan hebben we het nog niet over de geweldige koffie. Zoals de naam al doet vermoeden, staat Truth voor eerlijkheid. Ook streven ze ernaar om de beste koffie mogelijk te serveren in de meest inspirerende omgeving.

Truth Coffee
36 Buitenkant Street

Yours Truly

In een buurt vol galleries en andere kunstzinnige plekken is Yours Truly een vreemde eend in de bijt, op een positieve manier. Ook deze zaak is een lust voor het oog en naast de heerlijke koffie, serveren ze er ook broodjes en zoete hapjes. ‘s Avonds transformeert het café in een restaurant en bar met een live DJ en uitgebreide menukaart.

Yours Truly
175 Long Street

Deluxe Coffeeworks

Bij Deluxe krijg je koffie precies zoals jij die wil, is de muziek altijd on point en de sfeer goed. De koffiebonen komen uit Brazilië, Guatemala en Ethiopië en roosteren ze dagelijks in de zaak. Er zijn vier locaties in Kaapstad en nog meer in de rest van Zuid-Afrika, kijk op de website voor meer info.

Deluxe Coffeeworks
25 Church Street

Bread Milk and Honey

Zin in goede koffie en lekker eten, maar voor een niet al te hoge prijs? Ga dan naar Bread Milk and Honey. Ze zijn elke dag tot 18:00 open en zowel ‘s ochtends als ‘s avonds hebben ze een heerlijk buffet vol hapjes voor je klaar staan. En vergeet niet de zoete lekkernijen!

Bread Milk and Honey
10 Spin Street

The Blend

Bij The Blend maken ze koffie, maar in plaats van maar één soort bonen te gebruiken, kun je hier kiezen uit een uitgebreid aanbod. Daarbij kan je de koffie meenemen of bijvoorbeeld opdrinken aan de fijne stamtafel. Tot slot ben je er aan het juiste adres voor een heerlijk ontbijt, sapje of smoothie.

The Blend
79 Roeland Street

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.