Culy
Culy Inspiratie 24 jul 2016

De 5 tofste hotspots voor koffie in Kaapstad

Kaapstad is nu the place to be en barst van de leuke cafés & restaurants. Wij verzamelden de tofste hotspots voor koffie in Kaapstad. 

Truth Coffee

Alleen al voor het geweldige interieur zou je een bezoekje aan Truth moeten brengen, en dan hebben we het nog niet over de geweldige koffie. Zoals de naam al doet vermoeden, staat Truth voor eerlijkheid. Ook streven ze ernaar om de beste koffie mogelijk te serveren in de meest inspirerende omgeving.

Truth Coffee
36 Buitenkant Street

Quick coffee @truthcoffee one of thee best places to grab amazing coffee! #unbound365 #lifestyle #blogger #coffee #flatwhite #nosugar #truthcoffee

A photo posted by Keenan Isaacs (@unbound365) on

Yours Truly

In een buurt vol galleries en andere kunstzinnige plekken is Yours Truly een vreemde eend in de bijt, op een positieve manier. Ook deze zaak is een lust voor het oog en naast de heerlijke koffie, serveren ze er ook broodjes en zoete hapjes. ‘s Avonds transformeert het café in een restaurant en bar met een live DJ en uitgebreide menukaart.

Yours Truly
175 Long Street

Outdoor?Indoor

A photo posted by Jonathan Thibeaux (@j.thibeaux) on

Deluxe Coffeeworks

Bij Deluxe krijg je koffie precies zoals jij die wil, is de muziek altijd on point en de sfeer goed. De koffiebonen komen uit Brazilië, Guatemala en Ethiopië en roosteren ze dagelijks in de zaak. Er zijn vier locaties in Kaapstad en nog meer in de rest van Zuid-Afrika, kijk op de website voor meer info.

Deluxe Coffeeworks
25 Church Street

#espresso and #croissant to start the day – thank you for the early morning fix #deluxecoffeeworks and #jasonsbakery

A photo posted by Christina Leitner (@stina_ontheroad) on

Bread Milk and Honey

Zin in goede koffie en lekker eten, maar voor een niet al te hoge prijs? Ga dan naar Bread Milk and Honey. Ze zijn elke dag tot 18:00 open en zowel ‘s ochtends als ‘s avonds hebben ze een heerlijk buffet vol hapjes voor je klaar staan. En vergeet niet de zoete lekkernijen!

Bread Milk and Honey
10 Spin Street

My #morningfix – An ice-cold #frappuccino from @breadmilkandhoney in Cape Town CBD. ☕️ I can't start my day without it! #coffee #breadmilkandhoney #fix #caffeine #origincoffee #yum #cafe #capetown #southafrica #citylife #startuplife #dailyfix #cold #icecoffee #instafollow #l4l #tagforlikes #followback

A photo posted by myprettyplate (@myprettyplateblog) on

The Blend

Bij The Blend maken ze koffie, maar in plaats van maar één soort bonen te gebruiken, kun je hier kiezen uit een uitgebreid aanbod. Daarbij kan je de koffie meenemen of bijvoorbeeld opdrinken aan de fijne stamtafel. Tot slot ben je er aan het juiste adres voor een heerlijk ontbijt, sapje of smoothie.

The Blend
79 Roeland Street

#NewWeekNewSpot with @danilo_acquisto and @greatgrampops at @blendcapetown. The drinks menu is one of the stand out features at the Blend cafe. Offering everything from the most delicious ice coffee to Yerba Mate tea as well as fresh pressed juices that literally fly off the shelves you have to try them all and smoothies. We were incredibly impressed with the fact that they offer a choice of @bootleggercoffeecompany Deluxe Coffee and their house blend which is made by @flatmountain_roasters. We cannot wait to visit again and try some more of their epic drinks

A photo posted by InstaEatsCapeTown (@instaeatscapetown) on

Reageer op artikel:
De 5 tofste hotspots voor koffie in Kaapstad
Sluiten