Redactie
Redactie Inspiratie 17 jul 2012
Leestijd: 1 minuut

Culy ontdekt… Vinnies deli in Amsterdam

Vinnies deli is een nieuwe aanwinst in Amsterdam, opgericht door Jules Ex en Vincent de Cloet. Volgens de twee heren is de deli ‘voor iedereen die van lekker en eerlijk eten houdt’. Je vindt er heerlijke dagschotels, maar ook fairtrade koffie en kleinere hapjes. Oja:je kunt alles meenemen, maar ook gezellig bij ze opeten.

De zaak is gevestigd aan de Haarlemmerstraat 46 HS in Amsterdam, op 10 minuutjes lopen van Amsterdam CS. Wij namen er een vegetarische maaltijd mee (een combinatie van meerdere kleine gerechtjes): gevulde aubergines met een roomsaus en granaatappelpitjes, een tomatensalade (gelukkig eens ‘n keer niet alleen maar cherrytomaatjes, hoera!), een bonensalade (ook deze was bijzonder) en quinoa met avocado (superromig) en grote tuinbonen. We waren hier € 12,50 voor kwijt.

Wij piepten de aubergines thuis nog even op in de magnetron, maar je kunt ze ook heerlijk koud eten. Een supergerechtje, wellicht geinspireerd door Yotam Ottolenghi? Anyway, wij zijn er weg van. Vinnie (en Jules, natuurlijk): we komen gauw weer!

Zie Vinnies Deli ook in Culy Hotspots.

IMG_3463IMG_3470IMG_3479IMG_3483IMG_3488IMG_3492

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.