Redactie
Redactie Gadgets 16 mrt 2012
Leestijd: 1 minuut

Lekkere delicatessen van Bommels Conserven

Conserven; dat klinkt niet heel spannend, toch? Maar Bommels Conserven, een (online) winkel in vooral conserven, maakt het weer helemaal sexy.

Eigenaren Marc en Dineke van Bommel ontdekten dat in het buitenland prachtige conserven te koop zijn van hoge kwaliteit. Daarom startten ze dit bedrijf, en inmiddels leveren ze aan delicatessenwinkels, traiteurs, de horeca en consumenten. Dat laatste via verkooppunten door heel Nederland en via de webshop.

In het assortiment vind je bijvoorbeeld rillettes, paté’s, vis, soepen, mosterd, zouten, specerijen, chocolade, suikers en desserts. Maar ook bijzondere siropen, waar je meer mee kunt dan limonade maken.

Een aantal bijzondere producten:

culy0003

Emietté. Dit zijn kleine stukjes vis op diverse manieren bereid. Zo is er een variant met tonijn en een variant met makreel.

culy0006

· Rillettes met Fleur de Sel de Guérande. Een ambachtelijk product, gemaakt door twee zussen.

culy0004

· Cacao Bio à 3 / 4 scheppen voor een zalige kop chocolade melk, maar ook te gebruiken voor gebak.

culy0005

· Melange africaine. Een zalige kruidenmelange in een handig potje.

culy0002

· Sardines Epices et aromates, oftewel sardines bereid met kruiden en aromaten. Een pittig sardientje! Te gebruiken als pastagerecht maar ook zeker zo lekker in een hartige taart.

culy0001

· Met deze mix kun je rijstpudding met appel en speculaas maken! Doe de inhoud van het flesje met 75 cl melk in een pan doen, 40 minuutjes op zacht vuur laten koken en regelmatig roeren. Daarna in kleine glaasjes (4-6) en in de koelkast laten afkoelen. Yum!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.