Redactie
Redactie Inspiratie 3 feb 2014
Leestijd: 2 minuten

Culy.nl organiseert exclusieve kookworkshop met Rachel Khoo… en jij kunt er bij zijn!

In februari verschijnt dan éindelijk het tweede kookboek van Rachel Khoo: Mijn Franse Keuken. En ter ere van dit nieuwe prachtige boek komt Miss Khoo herself op 27 februari een dagje naar Nederland.

En omdat wij op de redactie zulke grote Rachel Khoo-fans zijn, en weten dat jullie lezers net zo dol op haar zijn, hebben we een middag in haar agenda geprikt om samen te komen. In Amsterdam. En jij kunt er bij zijn!

Yes, dat lees je goed. Op 27 februari 2014 van 15.00 tot 17.00 organiseert Culy.nl samen met Kosmos Uitgevers een French Afternoon in Amsterdam. Hier zal Rachel Khoo herself samen met Culy’s Monique een kookworkshop geven aan 12 culy-lezers. Rachel zal gerechten voorkoken, maar er wordt vooral sámen gekookt uit haar heerlijke nieuwe boek Mijn Franse Keuken, waarin alle kleuren, geuren en smaken van Frankrijk aan bod komen.

De winactie is helaas al afgelopen, de winnaars zijn reeds geloot.

Hoe kun je meedoen?

Er zijn 6 x 2 plaatsen te vergeven (6 Culy-lezers, allen + 1 vriend(in)) voor de workshop met Rachel Khoo op 27 februari 2014 van 15.00 tot 17.00. Een exclusieve kookworkshop met een zeer klein gezelschap, dus! Zo maak je kans om een van de 6 plekken te winnen:

Laat hier op Facebook (klik!) een reactie achter waarom je zo’n fan bent van Rachel Khoo en waarom je zo graag zou willen winnen. Meedoen kan t/m donderdag 13 februari; op vrijdag 14 februari loten we 6 winnaars. Met hen wordt via Facebook contact opgenomen. Let op: doe alleen mee als je ook echt op 27 februari in Amsterdam aanwezig kan zijn!

De winactie is helaas al afgelopen, de winnaars zijn reeds geloot.

culy 2014-01-20 om 13.58.16

Wie is Rachel Khoo?

Rachel Khoo is food creative en food writer, televisiepersoonlijkheid en organisator van culinaire events. Haar grote passie is koken en daarmee het overbrengen van liefde voor creatief en eenvoudig eten. Voor haar eerste boek, Chez Rachel, dat in april 2012 bij Kosmos Uitgevers verscheen, ontving zij (inter)nationaal lovende recensies.

Na haar Parijse avontuur in Chez Rachel is fun-loving-foodie Rachel op culinaire ontdekkingstocht gegaan door heel Frankrijk, van marktpleinen tot de kusten en bergen. Het resultaat is haar nieuwe boek, Mijn Franse Keuken: een boek vol recepten die het beste van twee werelden verenigen: de Franse keuken en het je ne sais quoi van Rachel Khoo.

culy 2014-01-20 om 13.58.06

Beeld: David Loftus / RachelKhoo.com

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.