Redactie
Redactie Inspiratie 22 mrt 2016
Leestijd: 2 minuten

Crowdfunding voor een bijzonder restaurant in Utrecht: Héron

Onze favoriete Culy-reporter, Joyce Bielderman, is samen met haar vriend Victor aan een spannend project begonnen: een eigen restaurant in Utrecht. Om dat voor elkaar te krijgen, zijn ze een crowdfunding-campagne gestart. Wij steunen haar natuurlijk, en hopelijk jullie ook, want het is een prachtig plan.

Victor: “Ik ben Victor Stukker. Misschien ken je me van De Keuken van Gastmaal waar ik nu zo’n 5 jaar restaurantmanager ben. Of van daarvoor van MaS restaurant, waar ik meer dan 8 jaar bedrijfsleider ben geweest.

Mijn laatste culinaire project is mini-restaurant Héron, een pop up die ik twee zomers achter elkaar heb georganiseerd. Van deze pop-up wil ik een écht restaurant maken.

Héron wordt een Petit Restaurant. Een knusse zaak met plek voor zo’n 45 personen. Ik wil mensen verrassen met een kleine kaart die heel regelmatig verandert. Ook zien mijn gasten gerechten letterlijk onder hun neus ontstaan. Ik wil namelijk dat je aan de keuken kan zitten, op kookhoogte. Zodat je net zo makkelijk met de chef praat als met het bedienend personeel.

Héron werkt nauw samen met alle leveranciers: de boer, de tuinder, de wijnleverancier, de kaasmaker, de visser. Een onderdeel van veel gerechten zullen ook kruiden, bessen, noten en paddenstoelen zijn die ik zelf pluk.”

Bron: Facebook

Hoe kun je helpen?

Je kunt alvast een diner inkopen. Voor 2 personen 3 gerechten inclusief bijpassende dranken, een aperitief, water en koffie. Dit koop je vooraf in voor 100 euro.

Voor 4 personen een diner bestaande uit 4 gerechten inclusief bijpassende dranken, een aperitief, water en koffie valt ook vooraf in te kopen, dit kost 250 euro

Wil je met een groep een diner kopen? Dan kies je voor private dining voor 8 personen. Je koopt dan vooraf 4 gerechten inclusief bijpassende dranken, een heerlijke fles champagne voor je diner, water tijdens je diner en koffie na je diner voor 500 euro in.

Met deze steun kunnen Victor en Joyce een mooie keuken bouwen en het restaurant klaar maken voor een prachtige opening. Steun jij ze ook?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.