Culy
Culy Inspiratie 25 september 2016

Stoere chocolade bomvol smaak: Choc and Rock

Wij hebben er op de redactie een nieuwe lievelingschocolade bij. De stoere chocoladebrokken van Choc and Rock zijn homemade in Amsterdam en gevuld met verrassende combinaties van de beste ingrediënten.

Choc and Rock is een nieuw chocolademerk dat is opgezet uit een liefde voor lekker eten en de gezelligheid die hier bij komt kijken. Want wat is er nu beter dan het doorgeven van geluksmomentjes?

Choc and rock

Momenteel zijn er via de website drie smaken beschikbaar. Fluffy white chocolate met onder andere gebrande noten, cranberries en marshmallows, salty milk chocolate met zoute pinda’s en dadels en tot slot: spicy dark chocolate met mango en chilipeper. Die laatste is zoals je begrijpt voor de echte durfal.

Binnenkort komen er nieuwe smaken waaronder witte chocolade met matcha en frambozen. En met de feestdagen kunnen we uitkijken naar iets met zelfgemaakte champagne-marshmallows. Lekker!

Choc and rock

Homemade in Amsterdam

Alle chunks worden gemaakt in Amsterdam en bij elke combinatie wordt er veel tijd besteed aan het vinden van de juiste ingrediënten. Geen roze strikjes of andere gekkigheid dus, maar gewoon goedgevulde, homemade chunks. Daar worden wij blij van!

De chunks van Choc and Rock zijn online te bestellen in de webshop. Fysiek kan je ze kopen bij Zoku (Amsterdam) en Toni & Guy (Amsterdam en Haarlem).

Choc and rock

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Stoere chocolade bomvol smaak: Choc and Rock
Sluiten