Redactie
Redactie Inspiratie 27 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Brunch & Cake: de perfecte plek om te brunchen in Barcelona

Op een steenworp afstand van het centraal gelegen Plaça de Catalunya en de Passeig de Gràcia vind je Brunch & Cake, wat ons betreft de beste plek om te brunchen in Barcelona.

In de Spaanse miljoenenstad stikt het van de tapas-, pintxos- en paellatentjes, maar een goede plek om te brunchen is ook hier zeker makkelijk te vinden. Bij Brunch & Cake geniet je namelijk van de perfecte combinatie tussen zoet & hartig, gezond & guilty pleasures, en werkelijk alles smaakt er goddelijk.

Op het menu vind je tal van heerlijkheden, waaronder beroemde gerechten als eggs benedict en wentelteefjes, maar ook pancakes met toppings naar keuze, wafels met bacon, mais, cheddar en truffelsiroop, en cheesecake met gepocheerde peer en kokos. Daarbij maken ze de lekkerste salades, fruit bowls en bagels.

Wij zijn overigens niet de enige fans van Brunch & Cake, want als je een bezoekje brengt (en al helemaal in het weekend) herken je de rij al van heinde en verre. Laat je hierdoor alsjeblieft niet afschrikken, want het is het wachten meer dan waard.

Brunch & Cake is 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 22:00 en vind je aan de Carrer Enric Granados 19. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.