Redactie
Redactie Inspiratie 24 feb 2013
Leestijd: 1 minuut

Bijzonder water in Mexico: Casa del Agua

Water is op lucht en eten na, het enige wat je lichaam nodig heeft om te overleven. Op basis daarvan ontwierp watermerk Casa del Agua prachtige flessen lokaal gebotteld water, waarbij het ontwerp terug gaat naar de meest pure vorm.

Het hoofdkantoor, gevestigd in Mexico City, is een bijzondere plek welke perfect weergeeft waar het water voor staat. Puur, simplistisch en kwaliteit.

Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-8Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-17Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-16Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-13Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-12Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-7Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-5Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-4Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-3Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-10Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-6Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-2Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-1 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.