Culy
Culy Inspiratie 24 februari 2013

Bijzonder water in Mexico: Casa del Agua

Water is op lucht en eten na, het enige wat je lichaam nodig heeft om te overleven. Op basis daarvan ontwierp watermerk Casa del Agua prachtige flessen lokaal gebotteld water, waarbij het ontwerp terug gaat naar de meest pure vorm.

Het hoofdkantoor, gevestigd in Mexico City, is een bijzondere plek welke perfect weergeeft waar het water voor staat. Puur, simplistisch en kwaliteit.

Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-8Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-17Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-16Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-13Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-12Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-7Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-5Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-4Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-3Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-10Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-6Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-2Casa-del-Agua-by-ThiNC-Ignacio-Cadena-Hector-Esrawe-yatzer-1 

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Bijzonder water in Mexico: Casa del Agua
Sluiten